Franchise Beursmanagers gezocht!

Wil jij graag onder het label van Kinderbeurs XXL je eigen beurs opzetten? En daarbij gebruik maken van mijn concept, de doelgroep, marketingtools én expertise? Wil je zelf met een Kinderbeurs XXL inkomen genereren en het gezicht in jouw buurt of regio worden? Het groeipotentieel van een steeds groter wordende Kinderbeurs XXL  benutten? Lees dan verder!

De Kinderbeurs XXL is de afgelopen jaren populairder en populairder geworden. Zowel in financieel goede als in slechte tijden heeft de beurs een enorme aantrekkingskracht. Niet alleen omdat het zo gezellig is en men voordelig kan in,-of verkopen, maar ook omdat mensen steeds bewuster inkopen. De mix van particulieren en zakelijke verkopers is uniek en draagt zeker bij aan het succes van dit concept. Na een (verplichte) pauze van 3 beursseizoenen staan zowel de verkopers als de kopers weer te popelen om aan de Kinderbeurs XXL deel te nemen!

Ooit is de beurs begonnen in Hilversum en is nu al op 5 locaties in Nederland te vinden. Heel graag zie ik de Kinderbeurs XXL in nog meer regio’s en provincies van Nederland terugkomen, wat zou het leuk zijn om heel Nederland te bedienen!. Maar dit kan ik natuurlijk niet alleen: daarom zoek ik door heel Nederland franchise beursmanagers. In alle provicies moet straks natuurlijk een Kinderbeurs XXL te vinden zijn! Maar ook voor de huidige locaties Amsterdam, Schiedam en Zutphen zoek ik een enthousiaste franchise beursmanager.

Als beursmanager zet je je eigen Kinderbeurs XXL op in een woonplaats waar jij bekend bent, waar je connecties hebt, waar je weet wat er speelt, waar een geschikte locatie te vinden is en waar je weet dat er vraag is naar een Kinderbeurs XXL. Natuurlijk ondersteun ik je daar uitvoerig bij en kun je gebruik maken van de bekendheid die de Kinderbeurs XXL inmiddels heeft opgebouwd. Ook het bereik van de website, social media kanalen en de ticketshop kan je daarbij inzetten.

Heb je interesse om franchise beursmanagers te worden? Stuur dan een mail naar info@KinderbeursXXL.nl Vertel me in de mail alvast iets over jezelf, in welke regio jij een beurs wil opzetten, je organisatieskills,- en ervaring en je ambities! Wie weet ga je dit najaar dan al van start!

Natuurlijk ben jij een kei in organiseren, ben je creatief en commercieel, hou je ervan het gezicht van de beurs te zijn in jouw regio en heb je tijd en energie om minimaal 2 beurzen per jaar te organiseren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Boek direct je tickets

X