Kinderbeurs XXL

Beurslocaties

De Kinderbeurs XXL wordt in het voorjaar en najaar op diverse locaties georganiseerd.

Hieronder lees je meer over de locaties.

Hilversum Dudok Arena
Arena 303
1213 NW Hilversum

270 kramen

Dudok Arena is een multifunctioneel sportcomplex met een beursruimte van 2.000 m2, zie plattegrond. Dudok Arena is uitstekend bereikbaar en heeft een ruime (gratis) parkeergelegenheid. Ook per openbaar vervoer is Dudok Arena prima bereikbaar. Station Hilversum Sportpark ligt op loopafstand. 

Let op: kinderwagens/buggy’s kunnen hier niet de zaal in. Er is een onbewaakte stalling aanwezig

185 kramen

Maaspoort Sports & Events Center is een unieke sport- en evenementenlocatie met een beursruimte van 1.500 m2, zie plattegrond. De Maaspoort beschikt over een ruime (gratis) parkeergelegenheid en is gemakkelijk bereikbaar via de A2 en de A59. Maaspoort Sports & Events is ook met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Zo vertrekt vanaf station ’s-Hertogenbosch iedere 10 minuten een stadsbus, die je dichtbij de ingang van Maaspoort Sports & Events afzet.

Den Bosch Maaspoort Sport & Events
Marathonloop 1
5235 AA Den Bosch

Sportcentrum Ookmeer (NIEUW)
Dokter Meurerlaan 7 1067 SM Amsterdam

160 kramen

Sportcentrum Ookmeer  is dé (top)sportlocatie in Nieuw- West Amsterdam. Prima bereikbaar met openbaar vervoer en veel gratis parkeerruimte. We gebruiken hier een sportzaal met een beursruimte van 1.400 m2, zie plattegrond. In het gezellige grand café kan je terecht voor een hapje en een drankje.

De Margriethal ligt aan de rand van Rotterdam en is uitermate geschikt voor beurzen en heeft een beursruimte van 1.500 m2 en er zijn nog mogelijkheden tot uitbreiding, zie plattegrond.  De Margriethal is zeer gunstig gelegen, vlakbij een afrit van de rijksweg A20 op de Ring Rotterdam. Rondom de hal is er voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig. Bovendien stopt er voor de accommodatie een tram die rechtstreeks naar Schiedam Centrum en Rotterdam Centraal rijdt.

Schiedam Margriethal
Nieuwe Damlaan 5
3119 KA Schiedam

Zutphen Hanzehal
Fanny Blankers-Koenweg 2
7203 AA Zutphen

150 kramen

Evenementenhal de Hanzehal ligt in de Stededriehoek Apeldoorn- Deventer- Zutphen. De omvang van de Hanzehal, de gunstige ligging en goede bereikbaarheid, parkeergelegenheid en de kwaliteit van de voorzieningen maakt dit een mooie beurslocatie. De beursruimte is zo’n 3.700 m2 en dus groot genoeg om nog verder uit te kunnen breiden. Er staan maar liefst 150 kramen, zie plattegrond. De Hanzehal beschikt over een ruime gratis parkeergelegenheid en ligt op loopafstand van het NS station.

Volg je ons al op Social Media?

Boek direct je tickets

X