Kinderbeurs XXL

Over ons

DSCF7225

Mijn naam is Jacqueline van den Berg: eventmanager, perfectionist en creatieveling. Vanuit mijn bedrijf BsureEvents (www.BsureEvents.nl) organiseer ik de KinderbeursXXL.

Dit is een grote en gezellige Kinderkleding & Speelgoedbeurs die in het voorjaar en najaar wordt georganiseerd in Amsterdam, Den Bosch, Hilversum, Schiedam en Zutphen. Op deze beurs breng ik heel veel vraag en aanbod samen. Vele bezoekers komen voordelig en gezellig inkopen op deze beurs.

Wat maakt deze kinderbeurs zo uniek?
Uniek is dat er zowel nieuw als tweedehands kinderkleding en speelgoed te vinden is. Grote én kleine merken worden aangeboden. Verder worden er ook accessoires, sieraden en zelfs zelf ontworpen collecties verkocht. Zowel door particulieren als zakelijke verkopers.

Uniek ook omdat je nergens anders zoveel kramen en divers assortiment bij elkaar vindt. Maar ook nergens anders komen zoveel bezoekers langs om te kopen. Het is inmiddels de grootste Kinderkleding en Speelgoedbeurs van heel Nederland! En daar ben ik best trots op!

Hoe het allemaal begon

Dat was in 2010. Mijn toen 3 jarige dochter en 1 jarige zoon groeiden snel uit hun kleertjes. Interesse voor hun speelgoedjes was er na een tijdje ook wel weer af dus dan krijg of koop je weer nieuw. Maar heel veel spul was nog zo mooi dat ik het zonde vond om dat zomaar weg te gooien of weg te geven. Verkopen op Marktplaats vond ik teveel gedoe en duurde me te lang. Elke keer weer naar de brievenbus of postagentschap….teveel moeite en teveel tijd in mijn toch al drukke leventje.


In dat jaar heb ik me toen aangemeld als verkoper op een kinderkleding,- en speelgoedbeurs in Hilversum. Op een kleine locatie in Hilversum met 75 beursplaatsen en zo’n 300 bezoekers stond ik op deze beurs en kregen mijn nog mooie spulletjes een 2e leven. En verdiende ik bovendien in een paar uurtjes lekker wat bij!

Een paar maanden na dit succesvolle verkoopavontuur hoorde ik dat deze beurs ‘te koop’ stond. De toenmalige organisatie wilde er vanaf. De beurs nam voor hun teveel tijd in, de bezoekersaantallen liepen wat terug en het plezier was er voor hun een beetje vanaf. Als net gestarte zelfstandig eventmanager onder de naam BsureEvents heb ik de beurs toen overgenomen. Vol enthousiasme heb ik de beurs verder doorontwikkeld en professioneel neergezet. En zo is het allemaal begonnen.

Hoe het vervolgens heerlijk uit de hand liep

De 3 jaren die daarop volgende heb ik de bezoekersaantallen en verkopersaantallen zo weten te verbeteren dat de toenmalige locatie al snel te klein werd. Mijn organisatie en marketingactiviteiten wierpen hun vruchten af en zorgden voor een steeds populairder wordende beurs. Iedere beurs had ik zo’n 40 verkopers op de wachtlijst voor een beursplaats. Bovendien werd het in de gymzaal te druk door de vele bezoekers.

Tijd voor een andere locatie: het grote sportcomplex Dudok Arena in Hilversum. Maar daar bleef het niet bij, want we kregen bezoekers en verkopers uit het hele land!

Inmiddels is de beurs zo’n succes geworden en verwelkomen we jaarlijks duizenden bezoekers op maar liefst 5 locaties door Nederland. De beurs in Dudok Arena in Hilversum heeft 270 beursplaatsen, de beurs in Maaspoort Sports & Events in Den Bosch heeft 185 beursplaatsen, de beurs in Ookmeer Amsterdam heeft nu 160 beursplekken maar kan nog uitbreiden, de beurs in de Hanzehal in Zutphen heeft 150 beursplaatsen en de beurs in de Margriethal in Schiedam heeft 180 beursplaatsen !

En wie weet wat de toekomst nog brengt:)

Leuk als je ook eens langskomt: ervaar het zelf, als verkoper of als koper!

Volg je ons al op Social Media?

Boek direct je tickets

X