Voorjaarsbeurs Hilversum al weer uitverkocht!

Steeds eerder is de Kinderbeurs in Hilversum uitverkocht, maar we hebben nu een echt record te pakken: al 5 dagen nadat de ticketshop open is gegaan is de voorjaarsbeurs in Hilversum al uitverkocht. Jullie vragen je misschien af waarom dat zo snel gaat? Nou de reden is simpel: de beurs in Hilversum kent namelijk vele vaste verkopers die er al jaren en jaren verkopen. Die verkopers hebben vóór opening van de ticketshop al de gelegenheid om hun ‘vertrouwde’ beursplek te boeken. Meestal zijn er dan nog maar zo’n 100 kramen over als de ticketshop open gaat. En ja, dan gaat het snel……
Ben jij ook te laat met boeken voor Hilversum? Kies gerust voor één van onze andere beurzen in Amsterdam of Den Bosch. Naar verhouding van het aantal kramen gemiddeld net zoveel bezoekers als Hilversum. Want tsja, ál onze beurzen zijn nou eenmaal erg populair;)

2 gedachten over “Voorjaarsbeurs Hilversum al weer uitverkocht!”

  1. Als ik een kleine tip mag geven: pas de titel van dit bericht aan naar “Kramen voorjaarsbeurs allemaal bezet/verkocht!”
    Ik was al bijna niet als bezoeker gekomen omdat ik dacht dat alle entreetickets uitverkocht waren. Pas als je op de link klikt, blijkt dat uit de tekst.

    1. Dank voor je tip! Ja wat soms voor ons logisch is, is dat voor een ander niet. Fijn dat je de moeite hebt genomen een berichtje te sturen. En hopelijk heb je een leuk beursbezoek gehad! Groet, Jacqueline

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Boek direct je tickets

X