Voorbereidingen beursseizoen najaar 2020

Helaas is het Corona virus nog niet onder controle en zijn ook veel van de maatregelen die de overheid heeft genomen nog van kracht tot 20 mei.
De wereld ziet er dus nog steeds heel anders uit dan aan het begin van dit jaar en we weten ook niet hoe de rest van het jaar gaat lopen.
Grote evenementen tot 1 september gaan in ieder geval niet door. Maar wat gebeurt er na 1 september? Niemand die het weet….veel onzekerheid dus!

Maar als organisatie moeten we toch door. De (voor)verkoop van de beursplaatsen voor de najaarsbeurzen gaan we nu toch echt gaan opstarten, dit kan niet pas in september als er meer duidelijkheid is. Wij blijven zoals altijd maar gewoon positief en gaan er van uit dat we vanaf 27 september gewoon kunnen starten met ons beursseizoen zonder een 1,5m regel, want dat gaat natuurlijk niet werken op onze drukke beurzen.

Op 7 juni 10.00 uur gaat dus de ticketshop open. Boek je beursplek vanaf dat moment voor een van onze beurzen in het najaar. Alle info vind je ook op onze website.

Hopelijk tot dan! En blijf (of word snel weer) gezond!
Met een enthousiaste groet, Jacqueline

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Boek direct je tickets

X