Beursseizoen van start!

Het beursseizoen is alweer aardig op gang. Inmiddels hebben we weer een beurs in Zupthen en in Schiedam gedraaid. En wat was er weer veel leuks te koop. En wat hebben de bezoekers weer veel ingeslagen voor leuke prijzen! Helaas hebben we in verband met de perikelen rondom het Corona virus wel wat minder bezoekers gezien. De angst voor het samenkomen op plekken waar veel mensen zijn is toch aanwezig bij vele Nederlanders.
Ondanks dat het RIVM en Rijksoverheid geen noodzaak zien in het annuleren van grote evenementen houdt het toch wat mensen thuis. Heel erg jammer. De aankomende beurzen in Hilversum, Den Bosch en Amsterdam gaan vooralsnog gewoon door. Het is wel belangrijk om de standaardmaatregelen op te volgen die gelden voor alle virussen die griep en verkoudheid kunnen geven. De belangrijkste adviezen van het RIVM zijn op dit moment:

  • Was je handen regelmatig voor minimaal 20 seconden
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes

Als je in een van de risicogebieden bent geweest EN griepverschijnselen hebt dan verzoeken wij je om uit voorzorg NIET naar de KinderbeursXXL te komen. Voor mensen uit Noord-Brabant gelden striktere maatregelen. Voor de actuele stand van zaken en alle vragen over het Coronavirus kun je ook goed terecht op de website van het RIVM.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Boek direct je tickets

X