Kinderbeurs XXL

Kortingscodes bevriende partners

Bibbeling

Bibbeling is het grootste online warenhuis voor slabben. Eetslabben en kwijlslabben vind je bij hun van diverse merken en in vele kleuren, maten en designs.

Kom gezellig online shoppen op www.bibbeling.nl

Gebruik de code XXlkinderbeurs om het nog leuker te maken want je ontvangt maar liefst €10 korting bij een bestelling vanaf €39,-.De code is geldig t/m 31.12.2020 en niet in combinatie met andere kortingscodes

Hej Klippa

Kinderkapper H E J K L I P P A is een kinderkapsalon met een Scandinavische touch. Zij zijn aangesloten bij Green Salon en werken met organische biologische haarproducten uit Scandinavië. Bij H E J K L I P P A vindt u het allerleukste knipplekje voor uw kleintje.

Kom samen met je vriendje of vriendinnetje naar de kapper en betaal maar een babyprijsje voor elk. Je kan heel makkelijk online een afspraak boeken 
www.hejklippa.com. Geef aan bij het maken van de afspraak dat je meedoet met de actie Kinderkleding & Speelgoedbeurs XXL

Hej då

Kidz Specials & Kidz Specials Stoer

hebben een ruime keuze aan prematuur, baby en kindermode en sinds kort ook tienermode!
Vanaf maat 44 t/m maat 176.

Gebruik de code Beurs03 voor 15% korting op de nieuwe collectie (niet geldig tijdens Sale periode). De code is geldig t/m 31.12.2020 en niet in combinatie met andere kortingscodes.

Kiekeboe Kids

verkoopt kinderkleding, zowel nieuw als zo goed als nieuw. Onder andere de merken Lief, Name-it, Noppies, No-nonsense, Gaastra, Mc Gregor, Z8, Dirkje, Beebies, Petit Elephant, Feetje, Mexx, Ducky Beau, Baby face, GAP, Petit Bateau, Riverwoods, Tommy Hilfinger, Timberland, Retour, Vingino, Esprit, Imps&Elfs, Pointer, Eager Beaver, Gymp en Tumble ‘n Dry.

Gebruik de code ZOMER1 voor € 10 korting.
De korting is geldig bij besteding vanaf € 35 aan artikelen in de webshop. De code is geldig t/m 31.12.2020 en niet in combinatie met andere kortingscodes

Kixx Online

verkoopt uitsluitend merkkleding; zowel nieuwe babykleding, kinderkleding en tienerkleding als overjarige collecties (géén tweedehands kleding). In de webshop vind je een groot assortiment met dagelijkse aanvulling en uitbreiding dus elke dag weer wat nieuws!

Gebruik de code GOOISE10  voor € 10 korting.
De korting is geldig bij besteding vanaf € 50  aan artikelen in de webshop. De code is geldig t/m 31.12.2020 en niet in combinatie met andere kortingscodes of de aanschaf van een cadeaubon.

Little Monkeys

Little Monkeys is de rondreizende en leukste kinderwinkel voor kleine apen! Op de leukste markten, in pop-up stores of op andere tijdelijke verkooppunten strijken ze neer om de door jou ingebrachte artikelen voor je te verkopen. Na verkoop, ontvang je 40% van de opbrengst op je bankrekening! Weten hoe het werkt? Klik hier.

Bij inlevering van 10 (voor verkoop geschikte artikelen), ontvang je van hun een Little Monkeys-cadeaubon van 5 euro, zodat je zelf ook een keer kan komen shoppen! Little Monkeys is in het voorjaar 2020 te vinden op onze beurs in Schiedam, Amsterdam en Den Bosch. Deze aanbieding is geldig t/m 31.12.2020 en niet in combinatie met andere aanbiedingen.

Mixed Babies

een webshop met leuke kleding en diverse geboortekaartjes voor alle baby’s (zoals halfbloed, Arabisch, Aziatisch, lichtbruine en donkerbruine baby’s).

Gebruik de code XXLbeurs2020 voor 10% korting op alle producten in de webshop. De code is geldig t/m 31.12.2020 en niet in combinatie met andere kortingscodes.

Moeder&Ik

Bij Moeder&Ik kun je terecht voor de leukste twinning setjes als moeder/dochter moeder/zoon etc, fashion items, handgemaakte accessoires en (kraam)cadeaus.

Gebruik de code Gooise10 voor 10% korting.

De korting is geldig op alles van je eerste bestelling in de webshop. De code is geldig t/m 31.12.2020 en niet in combinatie met andere kortingscodes

Muzikiddies

🎸Muziek🥁 Wie is er nou niet mee opgegroeid?

Muzikiddies heeft een uitgebreide collectie aan kwalitatief houten kinder muziekinstrumenten. Is jou baby of kind gek op muziek? Dan vind je bij ons ongetwijfeld iets wat hem/haar helemaal blij maakt! 

Een vleugel piano, gitaar, drum, trommel, xylofoon, microfoon, muziekdoos, muzieksets, noem het maar op. Je vindt het in onze shop.

Gebruik de code KinderbeursXXL voor € 10 korting.
De korting is geldig bij besteding vanaf € 50 aan artikelen in de webshop. De code is geldig t/m 31.12.2020 en niet in combinatie met andere kortingscodes of aanbiedingen.

Olliekidz

Olliekidz verkoopt prachtige handgemaakte kleding en accessoires, maar ook prachtige stoffen. Gebruik code BEURS voor 15% korting op het gehele assortiment in de webshop. De code is geldig t/m 31.12.2020 en niet in combinatie met andere kortingscodes.

De Poppetjesshop

dé webshop voor in- en verkoop van tweedehands Playmobil.
Gebruik de code Gooise10% voor 10% korting.
De korting is geldig bij besteding vanaf € 25 aan artikelen in de webshop. De code is geldig t/m 31.12.2020 en niet in combinatie met andere kortingscodes.

The Bootcamp Club

Ben jij in blijde verwachting en wil je fit blijven? Of ben je net bevallen en wil je het sporten weer oppakken? Dan is deze les iets voor jou. Er wordt rekening gehouden met alle veranderingen die je lichaam doormaakt. Zo kun je op een verantwoorde manier blijven sporten.

Wil jij 3x gratis mee trainen? Mail je naam, telefoonnummer en locatievoorkeur naar info@thebootcampclub.nl onder vermelding van ‘KinderbeursXXL’.