KinderbeursXXL

Locatie informatie

Onze locaties:

  • Amsterdam: Borchland (t/o Ziggo Dome) met 200 kramen
  • Den Bosch: Maaspoort Sports & Events met 185 kramen
  • Deventer: De Scheg met 150 kramen
  • Hilversum: Dudok Arena met 270 kramen
    Let op: kinderwagens/buggy’s kunnen hier niet de zaal in. Er is een onbewaakte stalling aanwezig
  • Schiedam: Margriethal met 180 kramen

Amsterdam
Borchland (t/o Ziggo Dome)
Borchlandweg 6-10
1114 BD Amsterdam-Duivendrecht

Borchland is dé evenementen,- vergader,- en sportlocatie van Amsterdam. Op loopafstand van de Amsterdam Arena en Ziggo Dome met een beursruimte van 2.400 m2, zie plattegrond. Borchland beschikt daardoor over veel parkeerruimte en speciaal op onze beursdag is PARKEREN GRATIS. De locatie is gemakkelijk bereikbaar en ligt naast de A2 afslag Ouderkerk a/d Amstel. Maar is ook met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Met de metro (-trein) station Amsterdam Bijlmer ArenA is Borchland zeer eenvoudig binnen 10 loopminuten bereikbaar.

Den Bosch
Maaspoort Sport & Events
Marathonloop 1, 5235 AA Den Bosch

Maaspoort Sports & Events Center is een unieke sport- en evenementenlocatie met een beursruimte van 1.500 m2, zie plattegrond. De Maaspoort beschikt over een ruime (gratis) parkeergelegenheid en is gemakkelijk bereikbaar via de A2 en de A59. Maaspoort Sports & Events is ook met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Zo vertrekt vanaf station ’s-Hertogenbosch iedere 10 minuten een stadsbus, die je dichtbij de ingang van Maaspoort Sports & Events afzet.

Deventer
De Scheg
Piet van Donkplein 1, 7422 LW  Deventer

Sporthal De Scheg maakt onderdeel uit van Sport en Belevingscentrum met o.a. een ijsbaan, zwemparadijs en diverse sporthallen. De beursruimte is  1.350 m2 en er zijn nog mogelijkheden tot uitbreiding, zie plattegrond. De Scheg beschikt over een ruime (gratis) parkeergelegenheid en ligt direct naast NS station Colmschaten en nabij snelweg A1.

Hilversum
Dudok Arena
Arena 303, 1213 NW Hilversum

Dudok Arena is een multifunctioneel sportcomplex met een beursruimte van 2.000 m2, zie plattegrond. Dudok Arena is uitstekend bereikbaar en heeft een ruime (gratis) parkeergelegenheid. Ook per openbaar vervoer is Dudok Arena prima bereikbaar. Station Hilversum Sportpark ligt op loopafstand. Let op: kinderwagens/buggy’s kunnen hier niet de zaal in. Er is een onbewaakte stalling aanwezig.

Schiedam
Margriethal
Nieuwe Damlaan 5
3119 KA  Schiedam

De Margriethal ligt aan de rand van Rotterdam en is uitermate geschikt voor beurzen en heeft een beursruimte van 1.500 m2 en er zijn nog mogelijkheden tot uitbreiding, zie plattegrond.  De Margriethal is zeer gunstig gelegen, vlakbij een afrit van de rijksweg A20 op de Ring Rotterdam. Rondom de hal is er voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig. Bovendien stopt er voor de accommodatie een tram die rechtstreeks naar Schiedam Centrum en Rotterdam Centraal rijdt.

De grootste en gezelligste kinderkleding & speelgoedbeurs van heel Nederland!

Nieuw én 2e kans items voor 0 tot 10 jaar

Wil je op de hoogte blijven?

Wil je opgenomen worden in ons mailbestand, laat dan je gegevens achter en we houden je op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

Heb je andere vragen? Mail dan naar info@KinderbeursXXL.nl